STINCE bij Overslagfestival, Locatie: Brack

Overslag Festival

10/26/2019
21:00
Speelhuislaan 175, Breda
Brack
Overslag Festival

Het is tijd voor alweer de DERDE editie van Overslag! Een avontuurlijk festival van beeld en geluid wat je op één avond langs de culturele broedplaatsen in het havengebied van de Belcrum brengt.

Overslag vind plaats tijdens het slotweekend van Graphic Matters en biedt een selectie van bands, voorstellingen en exposities. Volg de route langs Belcrum Beach, STEK, IDFX, KOP, Electron Breda, Poppodium Phoenix Breda, Klaarlicht, Stokvishallen, Graphic Matters, Podium Bloos, Tiuri, Brack en PIER 15 Skatepark en laat je verrassen door verschillende kunst- en muziekstijlen, geniet van een drankje
en take your ‘Information SUPERPOWER!!!’

Gratis entree op alle locaties ( m.u.v Poppodium Phoenix, halloween markt is gratis te bezoeken. Kaarten voor het band gedeelte zijn verkrijgbaar via deze link: https://pos.cmtickets.com/32bf0500-d3e7-11e9-9594-5799ffcb1bd8/step1 )

Vrijwel alle culturele programmeurs uit de Belcrum komen hier samen. Van beeldende kunst tot muziek en prikkelende performances; je maakt het mee op dit gratis festival tussen 18.00 tot 02.00 uur. Talenten wisselen zich af met bands van professionele kwaliteit. En er is MEER dan genoeg te halen bij alle barren en eettentjes!

Wat maakt Overslag ieder jaar zo bijzonder? Het speelt zich af in het indrukwekkende decor van nóg een groot beeldfestival dat zich helemaal om Overslag heen wikkelt! Als een soort cadeaupapiertje, eigenlijk.

Dit jaar is het festival Graphic Matters, dat zorgt voor een vette inspirerende setting in het Havenkwartier.

EN NOG NIEUWSER – In 2019 breiden de OVERSLAG-partners flink uit met organisaties én ondernemers die nieuw zijn in de Belcrum of eerder buiten de scope van de initiërende partijen vielen. Maak je op voor dit jaar nóg meer live art, muziek, cultuur en inspiratie!

Overslag wordt georganiseerd in samenwerking met Graphic Matters, Breda Photo en Gemeente Breda.