Lepeltje Lepeltje Eindhoven

05/26/2019
15:00
Anne Frankplantsoen
Lepeltje Lepeltje Terrein
Lepeltje Lepeltje Eindhoven

Lepeltje Lepeltje Eindhoven verhuist naar de lente! De ingrediënten blijven hetzelfde; een prachtig groen stadspark, live muziek, kwaliteitseten en een mooie-dingen-markt. Gooi daarbij een rijk gevuld programma voor kinderen en je hebt Lepeltje Lepeltje Eindhoven! Dit jaar trekt de stoet mobiele keukens al in de lente naar het Anne Frankplantsoen. Van vrijdag 24 mei tot en met zondag 26 mei bekleedt het park een festival voor ieder wat wils, of je nu van klassieke gerechten houdt of klaar bent voor een meer creatieve kost. Zoals je van ons gewend bent is de toegang uiteraard gratis. Dat smaakt naar meer!

🥄SMAAKMAKERS 🥄
De food line-up van Lepeltje Lepeltje Eindhoven staat op tafel! Smul van langzaam gegaard vlees, fruitige sappen of pittige Thai van Eindhovense bodem! Bekijk het gehele ambachtelijke aanbod op lepeltje-lepeltje.com/eindhoven/eten.

🎶ZET DE TOON 🎶
Zet de toon tijdens Lepeltje Lepeltje! Heb jij een band met bravoure, of draai jij plaatjes als een pro? Vul dan het aanmeldingsformulier in:
bit.ly/InschrijvenMuziek

🛍MOOIE-DINGEN-MARKT 🛍
Verkoop jij waanzinnige zelfgemaakte kunst, ambachtelijke streekproducten of mooie spullen en verdienen jouw pareltjes een breed publiek? Meld je aan als marktkramer:
bit.ly/InschrijvenMarkt

🤸‍♀VERMAAK VOOR DE KIDS🤸‍♀
Het weekend van Lepeltje Lepeltje Eindhoven zit propvol plezier! Aan elke kleine creatieveling, jonge avonturier of vroege doe-het-zelver is gedacht. Bekijk het aanbod aan kinderlijk vertier op lepeltje-lepeltje.com/eindhoven/kinderen.

🍹ENTREEBEKER🍹
Voor je eerste drankje koop je eenmalig een milieuvriendelijk Lepeltje Lepeltje beker voor een muntje. Je kunt het zien als je entreekaartje voor alle komende edities van Lepeltje Lepeltje. Met elk nieuw drankje ruil je de lege beker voor een schoon en gevuld exemplaar. Voor kids jonger dan 12 jaar is de beker gratis. Je kunt de beker niet inruilen voor een muntje, dus je kan hem mee naar huis nemen als souvenir of achterlaten; dan wordt het op een volgende editie opnieuw gebruikt. Met deze herbruikbare bekers bouwen we samen aan een duurzame wereld.

🙌HANDJES UIT DE MOUWEN🙌
Lepeltje Lepeltje is altijd op zoek naar mensen die niet vies zijn van een potje hard werken! Zowel voor als achter de schermen is er genoeg te doen. Van op- en afbouw tot kassa’s bemannen en sfeerbeheren, iedereen is welkom mee te helpen. Geef je op via het aanmeldingsformulier:
bit.ly/InschrijvenVrijwilliger

🕰OPENINGSTIJDEN 🕰
Vrijdag: 14:00 – 00:00
Zaterdag: 12:00 – 00:00
Zondag: 12:00 – 22:00