Bel Air

11/10/2019
17:00
Bel Air, Breda
Bel Air

Stince, new Jazz and More, het beste van Breda Barst 2019!

STINCE is een Breda based band die structuren leent van de Jazz Big Bands en combineert dit met poppy zanglijnen. In deze Big Band Pop (BBP), zijn invloeden uit verschillende genres te horen. De warme klanken van de saxofoon en de trompet geven de band in de basis een zwoele ondertoon. De songs vangen de problemen en uitdagingen van millennials op het gebied van ambitie en relaties. Alles wordt verteld met een licht ironische lading, met de nadruk op het bevragen van de gevestigde sociale regels. STINCE bestaat uit gitaar, bas, trompet, saxofoon, toetsen, drums en zang. De combinatie zorgt voor uitdagende, maar toegankelijke muziek.

Met optredens bij Sofar sounds Breda, het Chassé theater, in café de Mezz en op Lepeltje Lepeltje events maakt STINCE grote stappen om BBP te verspreiden. “De warmte en sympathie van deze muzikanten is echt” aldus Roxy Walma (3 voor 12, Breda).

Wij schrijven om te ontdekken, waarbij diversiteit de uitdaging is.

#jazz #music #hiphop #dance #blues #guitar #rock #piano #livemusic #soul #love #ballet #drums #funk #pop #musician #concert #art #singer #musica #bass #vinyl #jazzmusic #live #saxophone #swing #band #instamusic #s #bhfyp